Kadınlar ne ister

by - Nisan 10, 2020

kadın okuyucularım ; eğer hatalı yazdı isem veya yanlış biliyorsam lütfen yorumda beni eleştirin ve düzeltin sevgiler ve saygılarımla.


sevgili ben ve diğer erkekler ; 

Arkadaş azıcık medeni olun. Bir yerden içeri girerken önce hanımlara yol verin, kadınla konuşurken gözünün içine bakın, arada bir de olsa selam verin. Centilmenlik ölmedi! Üstelik şimdilerde eskisinden bile değerli. Eğer bir bayanı eve bırakıyorsanız iki saniye bekleyin de apartmanın içine girsin ondan sonra isterseniz saatte 200 km ile uzaklaşın.. Kadınların güvende hissetmesini sağlayın! hanımlar masadan kalktığında siz de kalkın, her fırsatta ceketini tutun centilmenliklerle kalplerini kazanabiliriz.

,

Bir kadını narin bir çiçeği sever gibi seveceksin arkadaş. Öyle haşin davranırsan yaprakları dökülür. Susuz bırakırsan solar. Suyu fazla verirsen de çürür. Her şeyi kıvamında ve narince yapacaksın. Öyle her saniye iltifat manyağı edersen kadını bir süre sonra hiçbir anlamı kalmaz söylediklerinin. O yüzden ilgini göster ama bırak kadın da azıcık nefes alsın!


Düşünceli ol! Eğer karşındaki kadını beğenmediysen veya onunla görüşmek istemiyorsan öküz gibi davranma veya klişe bahaneleri kullanma. Dürüst ol ama kaba olma. Eğer bir işin çıktıysa veya o anda daha çekici bir plan yaptıysan mesela, “Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyordum ama kırmayacağım bir arkadaşıma da söz vermişim, beni affet” gibi cümleleri “Hastayım” gibi yalanlara tercih et. Çünkü onu satıp da gittiğin mekanda çekilmiş fotoğrafların eninde sonunda sosyal medyaya düşecek! Kimse aptal değil, kimseyi aptal yerine koyma!


Ben hiçbir zaman “Hesabı erkek öder” mantığının savunucularından olmadım. Hesabı paylaşmak ya da sırayla ödemek kadar normal bir şey yok. Ancak hesabı ödemeye niyetiniz yoksa gideceğiniz yere karşınızdaki kişinin karar vermesini isteyin. Çünkü o da maddi olarak hazırlıklı olmayabilir. Eğer hesabı kadın ödeyecekse abartılı şeyler sipariş vermeyin. Kullanıldığını hissettirmeyin. Ve eğer ilk buluşmanızsa mümkünse ne kadar ısrar ederse etsin hesabı siz ödeyin!

yazdıklarım , erkekleredir. yanlışım varsa belirtin lütfen




BONUS :)

You May Also Like

11 yorum

  1. Genelde hesabı siz ödeyin :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun yazım kurallarına biraz dikkat ederseniz güzel olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz için çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olacağım :)

      Sil
  3. Merhabalar :) Bu güzel yazınız ve ziyaretiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Bence yerinde yapılmış eleştiriler.
    Ama tabi her zaman erkekler de olmuyor suç, bazen kadınlar da bu durumları abartabiliyorlar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence 2 taraf birbirini sever ise sorun olmaz :)

      Sil
  5. Bu yazının bir de kadınlar için yazılmalı bence.. Yazılanlar davranışa geçerse çok hoş ve naif olur.. hoş bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  6. Blogunuzu takipteyim bloguna beklerim reklama tıklarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. hoş yazı..

    bloguma beklerim.

    https://sibergelecek.blogspot.com

    YanıtlaSil